IzopackAustria Fabrike Polisteroli Dekore Izolim Termik Lyerje

Kompania “IZOPACK AUSTRIA” lider ne prodhimin e polisterolit ne Shqiperi ne bashkepunim me kompanine gjermane “WEBER” ofron një gamë të gjerë produktesh për realizimin e izolimeve termike dhe hidroizolimeve te nderteses tuaj me garanci 20 vjecare.

Materialet tona garantojne izolim termik te standartit europian duke ofruar komoditet klimatik te perhershem dhe kursyer gjithashtu deri ne 60 % energjine ne ndertesat tuaja.

Kompania ofron gjithashtu edhe dekore polisteroli te rezinuara per fasadat e jashtme te ndertesave.

Ne i besojmë produkteve tona, ju na besoni ne!

Rreth Nesh

IZOPACK AUSTRIA u themelua në vitin 2008, por fillesat e saj janë me një eksperiencë në Austri prej 15 vjetësh në fushën e ndërtimit dhe izolimit termik. Një kompani e cila operon në sektorin e ndërtimit dhe kryesisht izolimit termik të fasadave dhe ambjenteve të brendëshme si dhe izolimit hidrik dhe akustik, ku ka dhënë një kontribut të jashtëzakonshëm në vendosjen e standarteve për sa i përket produkteve të izolimit termik, hidrik dhe akustik me shërbime profesionale.

Vazhdo leximin…

Sherbime

IZOPACK AUSTRIA është një kompani që ofron shërbime në sektorin e ndërtimit. Që prej disa vitesh në Shqipëri shërbimet bazohen në prodhim dhe shitje të materialeve të ndërtimit, si materiale izolimi dhe sipërmarrje apo zbatime të ndryshme në objekte ndërtimi si: izolime termike, izolime akustike, izolime hidrike, fasada xhami struktural, dyer dhe dritare alumini dhe plastike (PVC).

Të gjitha punimet e realizuar nga IZOPACK AUSTRIA mundësohen nga një staf tepër i kulaifikuar dhe me eksperiancë 15 vjeçare.

Vazhdo leximin…

Partnerët

Partnerët tanë të cilët na kanë besuar të bashkëpunojnë me ne na kanë vlersuar për punën dhe korrektesën që kemi treguar në çdo hap të komunikimit dhe bashkëpunim tonë. Aktualisht ne bashkëpunojmë me partnerët:

Përfaqesues zyrtare në Shqipërinë i kompanisë Maximapaints:

Prezantimi ne Top-Channel

Prezantimi Fabrikes Prodhimit te Polisterolit dhe Izolimit Termik, IzopackAustria, Fasade, Lyerje, Dekore, Dritare, Dyer