Produkte

IZOPACK AUSTRIA ofron një gamë të gjerë produktesh për realizimin e izolimeve termike, hidrike dhe akustike. Izolimet ju ofrojnë rehatinë dhe komfortin që ju gjithmonë dëshironi! Gjithashtu izolimi profesional ju kursen shumë energji!

Disa nga produktet kryesore që ofrojmë janë:

  • Polisterol të densiteteve dhe spesorëve të ndryshëm
  • Grafiato të granulometrive të ndryshme nga 1-3 mm
  • Kollë për ngjitjen e polisterolit si dhe kollë të ndryshme për punime të ndryshme ndërtimi
  • Bojra hidomat dhe akrelike
  • Aditive të ndryshme për izolime hidrike
  • Dekore për fasada të jashtme Kliko per te shkarkuar KATALOGUN E DEKOREVE

Shumica e produkteve të mësipërme janë ekskluzivitet nga Weber SAINT – GOBAIN