Termoizolimi i pallateve, bashkia financon 50%. Firma IzopackAustria kryen punimet!

izopackaustria termoizolimi pallateve tirane bashkia tirane izolim termik

Nëse banorët e pallateve në Tiranë organizohen së bashku, nën udhëheqjen e administratorit, për të përfituar financim për projekte infrastrukturore, bashkia u vjen në ndihmë me një skemë fondesh të vëna në dispozicion për këtë qëllim.

 

Rasti i fundit është ai i një administratori të tre pallateve tek Komuna e Parisit, që ka nisur punën për termoizolimin e godinave, të rrënuar ndër vite. Adem Cenmurati thotë se pas kërkesës së pjesës më të madhe të banorëve ka aplikuar në bashki për termoizolimin e ndërtesave dhe komisioni i ngritur nga bashkia ka shpallur fitues tre projektet e para.

Vazhdo leximin…