Izopack Austria ofron izolime termike, izolime akustike, izolime hidrike, fasada xhami struktural, dyer dhe dritare alumini dhe plastike (PVC)

IZOPACK AUSTRIA është një kompani që ofron shërbime në sektorin e ndërtimit. Që prej disa vitesh në Shqipëri shërbimet bazohen në prodhim dhe shitje të materialeve të ndërtimit, si materiale izolimi dhe sipërmarrje apo zbatime të ndryshme në objekte ndërtimi si: izolime termike, izolime akustike, izolime hidrike, fasada xhami struktural, dyer dhe dritare alumini dhe plastike (PVC).

Të gjitha punimet e realizuar nga IZOPACK AUSTRIA mundësohen nga një staf tepër i kulaifikuar dhe me eksperiancë 15 vjeçare.

Prodhim i materialeve të ndërtimit

IZOPACK AUSTRIA është kompania e cila përveç shitjeve të produkteve të ndryshme të materialeve të ndërtimit, IZOPACK AUSTRIA edhe i prodhon ato sipas nevojave dhe kërkesës së tregut duke ofruar padiskutim edhe cilësinë sipas standarteve më të larta europiane.

Sistemi kapot

Një nga shërbimet parësore të shoqërisë sonë është edhe sistemi kapot i izolimit. Një nga sistemet më moderne dhe ekonomike të izolimit termik, akustik dhe hidrik të banesave dhe zyrave të ndryshme. Izolimi me anë të këtij sitemi ju kursen deri në 40% të energjise së shtëpisë tuaj!

Fasada xhami, alucobond, dyer dhe dritare alumin dhe plastike

IZOPACK AUSTRIA gjithashtu ofron dhe shërbimet e ndërtimit dhe punimeve të ndryshme ndërtimore për klientë të ndryshëm që kërkojnë shërbime të tilla. Punimet sigurohen nga profesionistët më të mirë të fushës së ndërtimit dhe arkitektët më të mirë dhe më me eksperiencë në gjithë vendin.

Në faqen tonë të internetit mund të shikoni disa nga referencat dhe punimet tona.

Për përmirësimin e ruajtjes së energjisë, ngrohjes në objektet arsimore

Izolimi i ambjenteve shkollore izopackaustria fabrike polisteroli izolim termik lyerje fasade dekore dritare dyer

 

Termoizolimi i ndërtesave ekzistuese të shkollave, kopshteve dhe konvikteve rekomandohet vetëm në ndërtesat e pa rikonstruktuara në drejtim të përmirësimit të standartit termik të ndërtesës me qëllim arritjen e standartit për ruajtjen e energjisë në këto ndërtesa.Ndërhyrja për këtë qëllim rekomandohet te kryhet në këto elementë të strukturave rrethuese të jashtme: Shiko Informacionin ne PDF

• Veshja e fasadave (mureve të jashtme) me material izolues polisterol: EPS F 80, EPS F 100, EPS F 120, IZOPOR GRAFIT®, me trashësi 8 cm për zonën e ftohtë, 5 cm për zonën me klimë mesatare dhe 3cm për zonën bregdetare. Koefiçienti i përcjellshmërise për këtë material do të jetë të paktën më i vogël se λ = 0.040 W/m⁰K. Pas kësaj shtrese fasada duhet të plotësohet me ngjitës,rrjetë dhe suva plastike si shtresë rifiniture.
Vazhdo leximin…