Gjendja e termoizolimit të ndërtesave në Europë, propozim për rregulloren energjetike të ndërtesave në Shqipëri

Propozim per rregulloren energjitike te ndertesave ne Shqiperi, Izolim Termik, Termoizolim, polisterol, IzopackAustria

Propozimi për rregullatorin e energjisë për ndërtesa (godinat) në Shqipëri Parimi i rregullatorit energjetik në Shqiperi, siç është propozuar edhe në draftin e publikuar në aktin legjislativ Vendimi I.K.Mm Nr 38/16 – 1 – 03 është mëse i rregullt. Qëllimi i rregullores bashkëkohore duhet të jetë sigurimi i kursimit maksimal të energjisë dhe lehtësimi i pengesave financiare për ndërtuesit dhe blerësit. 

Vazhdo leximin…

Masat që duhen ndërmarrë për efiçiencën e energjisë në ndërtesa

Gjate Punimeve, IzopackAustria, Polisterol, Fasada, Lyerje, Izolime Termike, Dekore, Vila, Institucione Shteterore, Pallate, Hyrje, Weber

Një vizion i ri për trajtimin e efiçiencës së energjisë në ndërtesat ekzistuese është një kërkesë tepër e rëndësishme për reduktimin e konsumit të energjisë në sektorin e ndërtesave, në përmirësimin e kushteve të brendshme ekzistuese të komfortit termik dhe gjithashtu në përmirësimin e kushteve mjedisore në zonat urbanistike. Shkarko informacionin në PDF
Vazhdo leximin…