Gjendja e termoizolimit të ndërtesave në Europë, propozim për rregulloren energjetike të ndërtesave në Shqipëri

Propozim per rregulloren energjitike te ndertesave ne Shqiperi, Izolim Termik, Termoizolim, polisterol, IzopackAustria

Propozimi për rregullatorin e energjisë për ndërtesa (godinat) në Shqipëri Parimi i rregullatorit energjetik në Shqiperi, siç është propozuar edhe në draftin e publikuar në aktin legjislativ Vendimi I.K.Mm Nr 38/16 – 1 – 03 është mëse i rregullt. Qëllimi i rregullores bashkëkohore duhet të jetë sigurimi i kursimit maksimal të energjisë dhe lehtësimi i pengesave financiare për ndërtuesit dhe blerësit. 

Vazhdo leximin…

Kriza energjitike dhe ligji per ruajtjen e nxehtesise ne ndertesa

Kursim energjie, izolim termik, polisterol, fasade, izopackaustria

Tashmë jemi te ndergjegjshem qe ne Shqiperi jetojme ne nje krize te vazhdueshme te energjise elektrike e cila eshte shtrire vitet e fundit në te gjithe vendin, perfshi edhe Tiranen e privilegjuar. Kjo per arsyen e thjeshte te rritjes se konsumit te energjise elektrike ne nivele te pa justifikueshme, per sa i takon mbulimit te sherbimeve te ngrohjes dhe ujit te ngrohte ne sektorin e banesave private dhe publike. Keto nevoja mund te reduktohen duke perdorur me efektivitet energjine elektrike dhe duke e kursyer ne banesat tona energjine nepermjet termoizolimit. Shiko informacionin ne PDF

Vazhdo leximin…

Masat që duhen ndërmarrë për efiçiencën e energjisë në ndërtesa

Gjate Punimeve, IzopackAustria, Polisterol, Fasada, Lyerje, Izolime Termike, Dekore, Vila, Institucione Shteterore, Pallate, Hyrje, Weber

Një vizion i ri për trajtimin e efiçiencës së energjisë në ndërtesat ekzistuese është një kërkesë tepër e rëndësishme për reduktimin e konsumit të energjisë në sektorin e ndërtesave, në përmirësimin e kushteve të brendshme ekzistuese të komfortit termik dhe gjithashtu në përmirësimin e kushteve mjedisore në zonat urbanistike. Shkarko informacionin në PDF
Vazhdo leximin…

Kush jemi ne IzopackAustria?

Rreth nesh, Izopack Austria Fabrike Polisteroli Izolim Termik Dekore Lyerje

Kompania Izopack Austria sh.p.k

është prezente nga viti 2008 me prodhimin për herë të parë në Shqipëri të polisterolit EPS të markës IzopackAustria.
Kompania është promotore e të gjitha produkteve të
polisterolit, teknologjive të aplikimit për termoizolim, si
dhe funksione të tjera që sot përdoren masivisht në ndërtim.
 

Vazhdo leximin…