Partnerët

Partnerët tanë të cilët na kanë besuar të bashkëpunojnë me ne na kanë vlersuar për punën dhe korrektesën që kemi treguar në çdo hap të komunikimit dhe bashkëpunim tonë. Aktualisht ne bashkëpunojmë me partnerët:

Përfaqesues zyrtare në Shqipërinë i kompanisë Maximapaints: