Izopack Austria ofron izolime termike, izolime akustike, izolime hidrike, fasada xhami struktural, dyer dhe dritare alumini dhe plastike (PVC)

IZOPACK AUSTRIA është një kompani që ofron shërbime në sektorin e ndërtimit. Që prej disa vitesh në Shqipëri shërbimet bazohen në prodhim dhe shitje të materialeve të ndërtimit, si materiale izolimi dhe sipërmarrje apo zbatime të ndryshme në objekte ndërtimi si: izolime termike, izolime akustike, izolime hidrike, fasada xhami struktural, dyer dhe dritare alumini dhe plastike (PVC).

Të gjitha punimet e realizuar nga IZOPACK AUSTRIA mundësohen nga një staf tepër i kulaifikuar dhe me eksperiancë 15 vjeçare.

Prodhim i materialeve të ndërtimit

IZOPACK AUSTRIA është kompania e cila përveç shitjeve të produkteve të ndryshme të materialeve të ndërtimit, IZOPACK AUSTRIA edhe i prodhon ato sipas nevojave dhe kërkesës së tregut duke ofruar padiskutim edhe cilësinë sipas standarteve më të larta europiane.

Sistemi kapot

Një nga shërbimet parësore të shoqërisë sonë është edhe sistemi kapot i izolimit. Një nga sistemet më moderne dhe ekonomike të izolimit termik, akustik dhe hidrik të banesave dhe zyrave të ndryshme. Izolimi me anë të këtij sitemi ju kursen deri në 40% të energjise së shtëpisë tuaj!

Fasada xhami, alucobond, dyer dhe dritare alumin dhe plastike

IZOPACK AUSTRIA gjithashtu ofron dhe shërbimet e ndërtimit dhe punimeve të ndryshme ndërtimore për klientë të ndryshëm që kërkojnë shërbime të tilla. Punimet sigurohen nga profesionistët më të mirë të fushës së ndërtimit dhe arkitektët më të mirë dhe më me eksperiencë në gjithë vendin.

Në faqen tonë të internetit mund të shikoni disa nga referencat dhe punimet tona.

Termoizolimi i pallateve, bashkia financon 50%. Firma IzopackAustria kryen punimet!

izopackaustria termoizolimi pallateve tirane bashkia tirane izolim termik

Nëse banorët e pallateve në Tiranë organizohen së bashku, nën udhëheqjen e administratorit, për të përfituar financim për projekte infrastrukturore, bashkia u vjen në ndihmë me një skemë fondesh të vëna në dispozicion për këtë qëllim.

 

Rasti i fundit është ai i një administratori të tre pallateve tek Komuna e Parisit, që ka nisur punën për termoizolimin e godinave, të rrënuar ndër vite. Adem Cenmurati thotë se pas kërkesës së pjesës më të madhe të banorëve ka aplikuar në bashki për termoizolimin e ndërtesave dhe komisioni i ngritur nga bashkia ka shpallur fitues tre projektet e para.

Vazhdo leximin…

Gjendja e termoizolimit të ndërtesave në Europë, propozim për rregulloren energjetike të ndërtesave në Shqipëri

Propozim per rregulloren energjitike te ndertesave ne Shqiperi, Izolim Termik, Termoizolim, polisterol, IzopackAustria

Propozimi për rregullatorin e energjisë për ndërtesa (godinat) në Shqipëri Parimi i rregullatorit energjetik në Shqiperi, siç është propozuar edhe në draftin e publikuar në aktin legjislativ Vendimi I.K.Mm Nr 38/16 – 1 – 03 është mëse i rregullt. Qëllimi i rregullores bashkëkohore duhet të jetë sigurimi i kursimit maksimal të energjisë dhe lehtësimi i pengesave financiare për ndërtuesit dhe blerësit. 

Vazhdo leximin…

Kriza energjitike dhe ligji per ruajtjen e nxehtesise ne ndertesa

Kursim energjie, izolim termik, polisterol, fasade, izopackaustria

Tashmë jemi te ndergjegjshem qe ne Shqiperi jetojme ne nje krize te vazhdueshme te energjise elektrike e cila eshte shtrire vitet e fundit në te gjithe vendin, perfshi edhe Tiranen e privilegjuar. Kjo per arsyen e thjeshte te rritjes se konsumit te energjise elektrike ne nivele te pa justifikueshme, per sa i takon mbulimit te sherbimeve te ngrohjes dhe ujit te ngrohte ne sektorin e banesave private dhe publike. Keto nevoja mund te reduktohen duke perdorur me efektivitet energjine elektrike dhe duke e kursyer ne banesat tona energjine nepermjet termoizolimit. Shiko informacionin ne PDF

Vazhdo leximin…