Izopack Austria ofron izolime termike, izolime akustike, izolime hidrike, fasada xhami struktural, dyer dhe dritare alumini dhe plastike (PVC)

IZOPACK AUSTRIA është një kompani që ofron shërbime në sektorin e ndërtimit. Që prej disa vitesh në Shqipëri shërbimet bazohen në prodhim dhe shitje të materialeve të ndërtimit, si materiale izolimi dhe sipërmarrje apo zbatime të ndryshme në objekte ndërtimi si: izolime termike, izolime akustike, izolime hidrike, fasada xhami struktural, dyer dhe dritare alumini dhe plastike (PVC).

Të gjitha punimet e realizuar nga IZOPACK AUSTRIA mundësohen nga një staf tepër i kulaifikuar dhe me eksperiancë 15 vjeçare.

Prodhim i materialeve të ndërtimit

IZOPACK AUSTRIA është kompania e cila përveç shitjeve të produkteve të ndryshme të materialeve të ndërtimit, IZOPACK AUSTRIA edhe i prodhon ato sipas nevojave dhe kërkesës së tregut duke ofruar padiskutim edhe cilësinë sipas standarteve më të larta europiane.

Sistemi kapot

Një nga shërbimet parësore të shoqërisë sonë është edhe sistemi kapot i izolimit. Një nga sistemet më moderne dhe ekonomike të izolimit termik, akustik dhe hidrik të banesave dhe zyrave të ndryshme. Izolimi me anë të këtij sitemi ju kursen deri në 40% të energjise së shtëpisë tuaj!

Fasada xhami, alucobond, dyer dhe dritare alumin dhe plastike

IZOPACK AUSTRIA gjithashtu ofron dhe shërbimet e ndërtimit dhe punimeve të ndryshme ndërtimore për klientë të ndryshëm që kërkojnë shërbime të tilla. Punimet sigurohen nga profesionistët më të mirë të fushës së ndërtimit dhe arkitektët më të mirë dhe më me eksperiencë në gjithë vendin.

Në faqen tonë të internetit mund të shikoni disa nga referencat dhe punimet tona.